Realizam site-uri web

pentru companii, restaurante, hoteluri, pensiuni, vile

Firma realizare site web

Cu o experienta de peste 10 ani, oferim servicii de realizare site-uri web, administrare site-uri si optimizare SEO pentru motoarele de cautare: Google, Bing si Yahoo

Site-urile web sunt create folosind platforma WordPress. WordPress este platforma soft cea mai utilizata atunci cand vrei sa creezi un frumos site web sau un blog.

Realizam site-uri web la cele mai bune preturi. Site-ul se poate realiza folosind o tema prestabilita in functie de domeniul de activitate sau la alegere dintr-o multitudine de teme existente.

Pretul site-ului difera in functie de tema si solicitarile dumneavoastra. Pretul unui site web porneste de la 100 de euro si nu include TVA.

Experienta ne recomanda

Pret | Calitate | Site-uri optimizate cu rezultate vizibile pe Google

Lotus IT este pe piata site-urilor web din 2014, iar echipa este formata din angajati cu o experienta de peste 13 ani. Portofoliul de clienti este cartea noastra de vizita. Oferim servicii pentru site-uri web precum: administrare site-uri web, optimizare site-uri web la cele mai bune preturi

1

Realizare site web

Site-ul web reprezinta cartea de vizita a unei companii indiferent de domeniul de activitate. Pe site-ul web puteti sa oferiti informatii vizitatorului precum: date despre firma, serviciile si produsele oferite si date de contact.

Daca sunteti interesat(a) de realizarea unui site web, ne puteti contacta. Oferim suport incepand cu alegerea numelui de domeniu, gazduirea site-ului web respectiv administrarea si optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare: Google, Yahoo si Bing

2

Administrare site web

Prin administrarea site-ului intelegem adaugare/stergere/modificare informatii/poze, backup site zilnic, creare conturi de mail.

3

Optimizare site-uri web (SEO – search engine optimization)

Prin optimizarea unui site web in vederea indexarii si gasirii acestuia pe motoarele de cautare precum Google, Yahoo si Bing dupa cuvinte cheie sau expresii.

Servicii garantate 100%!

Cu suportul nostru, site-ul dumneavoastra va fi online in cel mai scurt timp.

Pentru a vizualiza portofoliul nostru puteti sa accesati lista noastra de site-uri web